Over ons

Leudal Petfood is een webshop en dierenwinkel met afhaalmogelijkheden op onze locatie in Haelen. 
Wij verkopen Kompleet Vers Voer van het merk Kivo en brokken van FarmFood. Beide producten zijn hondenvoeding die zo natuurlijk mogelijk is. Tevens verkopen wij trainingssnoepjes en snacks voor uw hond. Alles zoveel mogelijk op natuurlijke basis. Alle producten die wij verkopen voeren wij ook aan onze eigen honden. Ons motto is namelijk dat als we het onze eigen dieren niet zouden durven of willen voeren, dat we het ook niet aan anderen willen verkopen. We staan dan ook volledig achter alle producten die we verkopen. 

De tuigen die we aanbieden zijn van super kwaliteit en prima te reinigen in de wasmachine. Het materiaal droogt snel en is voor de meeste honden prettig om te dragen. 

We bieden daarnaast nog een variëteit aan producten aan en alles is door onze eigen honden of honden van ons testpanel uitgeprobreerd op degelijkheid en functionaliteit. Indien we twijfelen aan de kwaliteit, verkopen we het niet ! 
Na zelf met te grote regelmaat producten te hebben gekocht die na een week alweer stuk waren, vinden we het belangrijk dat het speelgoed en al het anderen dat we aanbieden ook wat ruwer spel en minder voorzichtige honden kan overleven. Mocht dit niet zo zijn, dan vermelden we het altijd bij het product. Bijvoorbeeld bij producten die wel geschikt zijn voor pups, maar niet voor volwassen honden. 

U bent van harte welkom bij ons verkooppunt in Haelen. Houd u er rekening mee dat we geen winkel zijn met reguliere openingstijden, maar dat afhalen van voer en eventueel andere producten altijd op afspraak gaat.

Leudal Petfood
Nunhemseweg 56
6081 GJ Haelen
T. 06-44740992
E. info@leudalpetfood.nl
I. www.leudalpetfood.nl

 

© 2017 - 2021 Leudal Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel