Sorteer op
 • Farm Food Fresh Menu Pens Hart compleet 300 gram
  Farm Food Fresh Menu Pens Hart compleet 300 gram

  Farm Food Fresh Menu Pens en Hart Compleet is op basis van rund en bevat geen kip of ander gevogelte. Farm Food Fresh Menu is op basis van puur runderpens en runderhart aangevuld met Schotse zalmolie, mineralen, organische vitamin

  € 2,30
 • Farm Food Fresh Menu Rundvlees compleet 300 gram
  Farm Food Fresh Menu Rundvlees compleet 300 gram

  Farm Food Fresh Menu Pens en Hart Compleet is op basis van rund en bevat geen kip of ander gevogelte. Farm Food Fresh Menu is op basis van puur runderpens en runderhart aangevuld met Schotse zalmolie, mineralen, organische vitamin

  € 2,30
 • Farm Food Fresh Menu Pens Hart compleet 125 gram
  Farm Food Fresh Menu Pens Hart compleet 125 gram

  Farm Food Fresh Menu Pens en Hart Compleet is op basis van rund en bevat geen kip of ander gevogelte. Farm Food Fresh Menu is op basis van puur runderpens en runderhart aangevuld met Schotse zalmolie, mineralen, organische vitamin

  € 1,50
 • Farm Food Fresh Menu Rundvlees compleet 125 gram
  Farm Food Fresh Menu Rundvlees compleet 125 gram

  Complete, zacht gestoomde vers-vleesvoeding voor alle honden van pup tot senior. Alle dierlijke ingrediënten in Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet zijn afkomstig van dieren uit de E.U. die goedgekeurd zijn voor menselijke…

  € 1,50
 • Farm Food Classic 15 kilo
  Farm Food Classic 15 kilo

  Classic brok voor alle leeftijden en rassen

  € 52,95
 • Farm Food Classic 4 kilo
  Farm Food Classic 4 kilo

  Farm Food HE Classic

  € 19,00
 • Farm Food Classic mini 4 kilo
  Farm Food Classic mini 4 kilo

  Farm Food HE Classic mini is een wat kleinere brok geschikt voor pups en kleine honden.

  € 19,00
 • Farm Food zalmolie brok 15 kilo
  Farm Food zalmolie brok 15 kilo

  Zalmolie brok voor alle leeftijden en rassen.

  € 52,95
 • Farm Food zalmolie brok 4 kilo
  Farm Food zalmolie brok 4 kilo

  Farm Food HE Schotse Zalmolie bevat:

  Samenstelling: Ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, 1%…

  € 18,50
 • Farm Food Schaap 15 kilo
  Farm Food Schaap 15 kilo

  Schaap brok voor alle leeftijden en rassen. Heerlijke afwisseling op de classic brok. Uw hond zal er gek op zijn.

  € 58,95
 • Farm Food Schaap brok 4 kilo
  Farm Food Schaap brok 4 kilo

  Schaap mini in 4 kilo voor kleinere honden en pups.

  € 20,50
 • Farm Food Schaap mini 4 kilo
  Farm Food Schaap mini 4 kilo

  Schaap mini in 4 kilo voor kleinere honden en pups.

  € 20,50
 • Farm Food Schaap 2 kilo
  Farm Food Schaap 2 kilo
  € 11,95
 • Farm Food Glutenvrije brok 15 kilo
  Farm Food Glutenvrije brok 15 kilo

  Glutenvrije brok voor alle leeftijden en rassen die een glutenallergie hebben. Ook geschikt voor honden zonder allergie.

  € 58,50

Farm Food

Complete geperste voeding voor honden. 

Farm Food HE bevat géén chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen en smaakstoffen. Aan alle grondstoffen die in Farm Food HE zijn verwerkt, worden bovendien dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie. Farm Food HE is zeer hoogwaardige premium voeding voor elke hond, ongeacht diens leeftijd en/of prestaties. Het voldoet ruimschoots aan de richtlijnen zoals vastgelegd in de Nutrient Requirements of Dogs van het Committee on Animal Nutrition. 

Farm Food HE onderscheidt zich door een hoge graad van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen, de daaruit voortvloeiende hoge biologische waarde van de eiwitten en een zeer goede verteerbaarheid. De dierlijke eiwitbronnen in Farm Food HE leveren circa 75% van het totale eiwitgehalte. Voordat het voer wordt geperst worden de granen ontsloten, deze zijn daardoor zeer goed verteerbaar en leveren de benodigde koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen. 

De constante samenstelling, de hoge zuiverheidsgraad van de ingrediënten en de lage productietemperatuur zorgen ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk wordt belast. Dit bevordert een zeer goede gezondheid, wat o.a. duidelijk te zien is aan de kwaliteit van de huid/vacht (de spiegel der gezondheid) en de ontlasting. 

Een ander voordeel van Farm Food HE is dat het voer geperst wordt en niet geëxtrudeerd. De lage productietemperatuur bij het persen voorkomt dat ingrediënten worden aangetast of verloren gaan, iets wat bij verwerking op hogere temperaturen, zoals tijdens het extruderen, wel kan gebeuren.

Zuivere grondstoffen en ingrediënten, geschikt voor menselijke consumptie. 

Aan alle grondstoffen en ingrediënten die in Farm Food HE zijn verwerkt worden dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie. In Farm Food HE zijn alleen zuivere en natuurlijke ingrediënten verwerkt. Farm Food HE bevat geen kleurstoffen, geurstoffen of smaakstoffen. Ook bevat Farm Food HE geen bindmiddelen. De samenstelling en kwaliteit van de gebruikte grondstoffen in Farm Food HE zorgen hierbij voor een optimale biologische balans, zeer hoge biologische waarde van de eiwitten en de daaruit voortvloeiende hoge kalorische waarde (4145 kcal/kg / 17,35 Mj/kg) en hoge verteerbaarheid (87%). Door de hoge zuiverheid van de grondstoffen zijn kunstmatige toevoegingen zoals chemische antioxidanten (Ethoxyquine, BHT en/of BHA) en conserveringsmiddelen overbodig. 

Bij de bereiding van Farm Food HE wordt uitsluitend gebruik gemaakt van vleesmeel en vet van rundvlees en niet van gevogelte zoals kip. Zogenaamde bijproducten worden in Farm Food HE niet verwerkt.

Zuivere, geperste, hondenvoeding. 

Farm Food HE is geperst en niet geëxtrudeerd of geëxpandeerd. De lage productietemperatuur bij het persen voorkomt dat de ingrediënten door hitte worden aangetast, veranderen of verloren gaan. Bij verwerking op hogere temperaturen, zoals tijdens het extruderen, kan dit wel gebeuren. 

De constante samenstelling, de hoge zuiverheid van de ingrediënten en de lage productietemperatuur zorgen er samen voor dat Farm Food de stofwisseling van de hond zo min mogelijk belast. Hierdoor wordt de gezondheid sterk bevorderd, hetgeen onder andere duidelijk zichtbaar is in de kwaliteit van de huid en vacht, de ontlasting, het gedrag en de vitaliteit van de hond. 

Steeds vaker vertellen gebruikers, dierenartsen en veterinair homeopaten ons over de probleemoplossende positieve invloed van Farm Food HE op de honden. Vanzelfsprekend zijn wij blij dat onze vasthoudendheid steeds meer (h)erkenning krijgt, want de honden varen er wel bij! Omdat in Farm Food HE gebruik wordt gemaakt van zuivere grondstoffen heeft dit tot gevolg dat Farm Food HE zeer energierijk is. Dit houdt in dat uw hond veel minder maagvulling nodig heeft en daardoor veel minder ballaststoffen te verwerken krijgt, wat de totale gezondheid en het welzijn ten goede komt. Daarom staat HE voor: High Energy. 

Farm Food HE, een goede bron van prebiotica

Farm Food HE bevat een prebiotica, in de vorm van inuline; een onoplosbaar suiker (FOS) en dat wordt gewonnen uit, onder andere, de cichoreiwortel. Farm Food HE voeren is daarom een uitstekende manier om de goede bacteriën in de darmflora van de hond van extra voeding te voorzien. Farm Food HE kan gerust met Farm Food Fresh versvlees gecombineerd en gemengd worden. Farm Food Fresh is dé smakelijke en natuurlijke bron van probiotica voor honden. Farm Food HE is daarom een uitstekende keuze naast Farm Food Fresh versvlees voeding.

Voedingstabel volgens Farm Food 

Met de onderstaande tabel kunt u het de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer berekenen. Onder de tabel hebben wij een calculator toegevoegd waarmee u eenvoudig de berekening kunt uitvoeren.

Gewicht van de hondPups tot halfwas
(4 keer daags)
Halfwas tot volwassen
(8 - 16 maanden)
Volwassen hond
(>16 maanden)
1 tot 5 kg42 tot 31 gram31 tot 20 gram20 gram
5 tot 10 kg32 tot 23 gram23 tot 15 gram15 gram
10 tot 20 kg26 tot 19 gram19 tot 12 gram12 gram
20 tot 30 kg23 tot 17 gram17 tot 11 gram11 gram
30 tot 40 kg22 tot 16 gram16 tot 10 gram10 gram
40 tot 50 kg 15 tot 9 gram9 gram
50 tot 90 kg  8 gram
 
© 2017 - 2021 Leudal Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel