Bestellen en betalen

U kunt bij ons via de webshop bestellen en inloggen als klant of als gast gebruik maken van ons systeem. Het niet noodzakelijk om een account aan te maken. Het is wel aan te raden, omdat u dan al uw bestellingen in een overzicht heeft en gemakkelijk kunt terugvinden wat en wanneer u iets heeft besteld bij ons. Tevens krijgt u als u zich abbonneert op de nieuwsbrief regelmatig een mail met kortingsacties. 

Betaalmogelijkheden

iDEAL
U kunt bij ons eenvoudig afrekenen met iDEAL. Met iDEAL kunt u veilig online afrekenen bij uweigen bank door middel van uw eigen internetbankier omgeving.

Hoe te betalen met iDEAL?
Wanneer u graag wilt betalen met iDEAL selecteert u eenvoudig iDEAL als betaalmethode tijdens het bestelproces. U kunt nu direct de betaling afronden in de vertrouwde en veilige internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Voordelen van iDEAL

> Veilig en snel betalen via uw eigen bank
> U hoeft geen software te installeren
> Betaling is direct afgerond, zodat wij de bestelling direct kunnen verwerken
> Voor iDEAL-betalingen rekenen wij geen transactiekosten

Uw betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Mollie. Bij het betalen door middel van iDEAL staat er dan ook een afschrijving van Mollie op uw bankafschrift.

Via factuur
U kunt via factuur betalen als u een account heeft aangemaakt in ons systeem. U ontvangt dan de factuur via het betaalsysteem en na ontvangst van betaling, sturen wij de bestelling naar u op. 

Contant bij afhalen
Het is uiteraard ook mogelijk om contant te betalen bij het afhalen van de bestelling. Houdt u er dan rekening mee dat er geen pinmogelijkheden zijn op onze afhaallocatie. We verzoeken u om zoveel mogelijk gepast te betalen er is maar beperkt wisselgeld aanwezig.

 

 

© 2017 - 2022 Leudal Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel